Voorstelling 10 oktober

De Nieuwe Wereld. Voorstelling zaterdag 10 oktober.

“Als je echt van iets houdt, dan wil je het niet kwijtraken. Hou van de aarde als van je geliefde” (Wubbo Ockels, his final speech)

Wubbo Ockels was een wetenschapper, ruimtevaarder en idealist. Als eerste Nederlander ging hij de ruimte in. Eén dag voor zijn overlijden nam hij een emotionele video op. Een laatste oproep aan de mensheid waarin hij vertelde hoe wij met elkaar en deze planeet om zouden moeten gaan, voor het te laat is.

Stel je voor: het is 2070 en er is gebeurd waar Wubbo Ockels ons voor heeft gewaarschuwd. De wereld is op, moe en uitgeput. Er wordt een prachtige nieuwe wereld ontdekt waar wij mensen alleen maar jaloers op kunnen zijn. Wereldleider Liz stelt – ondanks alle tegenstand – een expeditie team samen om deze nieuwe planeet te ontdekken.

Nieuwe Wereld neemt je mee in een zoektocht naar nieuw leven. Of moeten we een nieuwe eenheid met de natuur zien te ontdekken om de mensheid zoals Wubbo Ockels ons meegaf..?

Nieuwe Wereld is een groots muzikaal spektakelstuk met een cast van 60 personen, een podium van 24 meter, een fantastische live band en geweldige decors, ongelooflijke animaties en kostuums.

Van de makers van de succesvolle theaterproducties ´Titanic´ en ´Troje´ (winnaar Beste Nieuwe Musical Award, AMA´s 2018)

Nieuwe Wereld: Eén planeet, Eén kans.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

10 okt 2020

Tijd

20:00 - 23:00

Kosten

€30,50

More Info

Tickets

Locatie

Blokker distributiecentrum
Antwerpseweg 2 in Gouda
Categorie

Organisator

De Theaterbakkerheij
Email
info@info@theaterbakkerheij.nl
Tickets
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.